After Midnight

Секс според возраста

Во зависност од годините, жените различно реагираат на сексуалните дразби. Различно водат љубов во различен период од животот.

Дваесетти

Во овие години жените или девојките играат игри. Сакаат многу, но уживаат малку. Несигурни се, треперат, се плашат од мажите, од болести, бременост и од љубов. Почесто имаат секс за да можат да се пофалат на другарките или за да не бидат една од оние „која сеуште не го направила тоа“.

Триесетти

Е, ова се најдобрите години за секс. Во овој период сеуште сакаат да си играат, а веќе доволно се познаваат себе и знаат како да уживаат. Тогаш подобро знаат да го одберат вистинскиот или погрешниот маж, или барем знаат што да очекуваат од нив. Исто така, свесни се како да се грижат за телото, па ги тераат мажите на заштита и редовно посетуваат гинеколог.

Четириесетти

Во овие години имаат изразено либидо. Најчесто не се грижат дали ќе забременат или не, па целосно се предаваат на сексуалното уживање. Знаат да побараат што сакаат.

Пеесетти

Ако сега имате дваесет години, сигурно ќе си помислите – кој има секс на 50 години? Е па драги мои, многу од нив, и тоа целосно и спонтано се препуштаат на уживање. Кај нив веќе нема комплекси затоа што знаат кои се вистинските вредности, а тоа е уживање во животот.

Напиши коментар