Free zone

Штикли на тркала

Сигурно сите се ги паметат патиките со тркалца од своето детство. Ив Сен Лорент ги врати и помеша минатото со сегашноста. Луксузната француска куќа произведе штикли на тркала во неколку модели чија цена изнесува околу 1600 евра.

Напиши коментар