Free zone

Ставете чаша вода со оцет и сол во било кој дел од куќата… По 24 часа ќе бидете ИЗНЕНАДЕНИ!

Освежете го домот и решете се од негативната енергија. Направете го тоа со помош на овој едноставен трик со природни состојки.

Ставете малку сол, оцет и вода во чаша, а потоа оставете ја чашата во дел од домот каде што поминувате најмногу време.

Оставете ја чашата да стои на истото место 24 часа, а потоа измијте ја и повторувајте ја постапката кога сакате.

Овој метод, наводно, делува на протокот на позитивна енергија во вашиот дом.

Напиши коментар