Free zone

Тест: Која страна од мозокот ви е поразвиена?

Научниците велат дека латерализацијата на мозокот е само мит, но резултатите се зачудувачки прецизни. Тестирајте се, изберете А или В и памтете ги вашите одговори (може да го паузирате видеото).

Напиши коментар