Free zone

Видеото од кое ќе ви застане здивот

Тимот поврзува два балони со лента по која одат авантуристи на огромна височина! Внимавајте, затоа што срцето навистина ќе ви застане! Тие навистина паѓаат! За среќа нема повредени, ниту пак доволно храбри за да ја изодат целата лента.

Напиши коментар