← НАЗАД НА БОЗА

Зошто не сме можеле сами да се скокоткаме

Зошто не сме можеле сами да се скокоткаме
352 Читања

Науката е многу прецизна по ова прашање – ќе мора да си најдеме некој за не скокотка, сами не можеме да си ги овозможиме тоа задоволство.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk