After Midnight

Говорот на телото открива дали вашиот партнер Ве изневерува

Кога станува збор за врските, изневерувањето на партнерот е нешто што не се простува. Може да се појави проблем дури и кога се сомневате дека партнерот ве мами, но не можете да го докажете тоа.

За среќа, говорот на телото кажува многу повеќе за нас отколку што мислиме,  така е и во овој случај. Ако вашиот партнер крие нешто, ќе можете да го прочитате од неговиот став и однесување. Овие знаци може да укажуваат на тоа дека вашите сомневања можеби се основани: 

Немате пристап до неговиот телефон

Ако вашиот партнер збесне веднаш штом ќе се доближите до неговиот телефон, тоа би можело да биде знак дека нешто се случува. Истото важи и за оставање на телефонот на места каде што не би можеле да го забележите.

Тој е нервозен кога зборува за некоја личност

Ако мислите дека партнерот ве изневерува со некој што го познавате или кој е дел од неговиот живот, и ако вашиот партнер станува напнат кога зборува за тоа лице, може да станува збор за неверство. Обрнете внимание на неговото однесување во близина на лицето за кое се сомневате.

Тоа е затворено за вас

Луѓето кои измамуваат се затворени за своите партнери. Можно е тие да се чувствуваат лошо за она што го прават, па нивниот јазик на телото е затворен за нивниот партнер.

Луѓето кои изневеруваат најверојатно ќе се држат на дистанца, нема да сакаат интимна близина со партнерот и многу послабо ќе се забавуваат.

Напиши коментар