After Midnight

4 збунувачки знаци со кои покажува дека му се допаѓате

Мажите често имаат проблеми да ги изразат своите чувства, но можно е да ги прочитате од начинот на кој тие се однесуваат.

 

Знаците што ги даваат честопати може да бидат збунувачки и тешко да се препознаат. Токму затоа ние ви ги покажуваме неколку очигледни начини на кои момците покажуваат дека им се допаѓате, така ќе ги препознаете во иднина и ќе им одговорите:

 

  1. Станува озбилен кога сте му во близина

 

Во друштво познат хумористичен лик кој никогаш не ќути, но кога вие сте тука станува одеднаш тивок како глушец. Ова всушност е прилично очигледен знак дека му се допаѓате и му е важно вашето мислење, но внимава да не остави  лош впечаток на било кој начин.

 

  1. Ги почитува вашите правила

 

Сте се договориле да се слушнете по неколку дена и тој чекал и ве повикува во точно определеното време. Верувале или не, ова е еден од знаците кој покажува дека навистина му се допаѓате, затоа не сака да ги прекрши вашите правила затоа трпеливо ќе чека да ви се јави.

 

  1. Фалбаџија е

 

Иронично, но една од најчестите знаци дека на еден дечко му се допаѓате е кога се однесуваат како да е заљубен самиот во себе. Тоа е многу детинесто, но во исто време е очигледен знак.

 

  1. Избегнува физички контакт

 

Ако избегнува да ве допре на било кој начин или да ве прегрне, а во исто време со другите тоа го прави, тоа е повеќе од сигурен знак дека му се допаѓате па му е незгодно да ви се допближи на тој начин.

Напиши коментар