Free zone

Цртежите на вашето тело ве откриваат

Мажите најчесто се идентификуваат со суперхерои, така што тие се тетовираат со нивните ликови, што значи дека имаат силно его, но се незрели.

Кога се одлучуваат да цртат нешто на нивните тела, дамите генерално сакаат тоа да биде името на личноста која многу им значи во тој момент. Повеќето се одлучуваат за цвет или срце, кое се толкува како бунтовен карактер. Ако тие имаат тетовирана порака или животно мото на телото, тие го бараат значењето на животот или се во потрага на совршена љубов. Што друго откриваат тетоважите?

Името на поранешното момче ќе остане на телото по разделбата. Тоа укажува на огромна љубов, кој може да избледе штом ќе се појави некој друг. Потоа едно име се заменува со нов. Истото важи и за тетоважите на мажите со женско име, кој верува дека секоја жена што е со него –  е идеална.

Жена со цртеж на градите или задникот има силна самодоверба и сака да остави впечаток на силна и посебна личност. Мажите обично бираат да имаат тетоважа на мускулите на рацете или нозете со цел да го привлечат вниманието на дамата.

Оние што имаат истетовирано некој мистичен симбол, укажува на тоа дека се различни, но дека сакаат да бидат разбрани.

Напиши коментар