← НАЗАД НА БОЗА

ФОТО: Прво клонирано куче во Кина

ФОТО: Прво клонирано куче во Кина
123 Читања

Кучето Juice, ѕвездата на бројни кинески филмови, е клониран за неговиот клон да продолжи да ги забавува фановите низ целата земја.

Juice е многу популарна филмска ѕвезда во Кина и заработува милиони од снимен филм.

Но, како што старее така бледее и неговата кариера, па неговиот сопственик одлучил да го клонира.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk