← НАЗАД НА БОЗА

Како да ја зголемите неговата издржливост во кревет?

Како да ја зголемите неговата издржливост во кревет?
300 Читања

Има ли полошо чувство од тоа кога влезете во најжешките моменти со вашиот партнер, а тој наеднаш да доживее оргазам. Можеби веќе ви е познато дека ви треба подолго време за да се опуштите и да уживате, отколку нему. Факт е дека многу жени го доживуваат истиот проблем, но тоа не значи дека не можете ништо да преземете во врска со тоа, а тој да не знае. 

Повлечете го за тестиси

Она што сакате е спречување на движењето на неговата сперма од тестисите, низ семеноводот до пенисот а не да го повредете. Кога мажот се подготвува да ејакулира неговите тестиси се подигнуваат и наскоро достигнуваат точка без враќање. Лесно повлечете му ги тестисите надолу, а при тоа ќе ја преземете контролата во свои раце и ќе го пуштите да „експлодира“ во моментот кога вие ќе посакате.

Менувајте пози

Иако тој веројатно ужива во секоја поза, повеќето мажи имаат своја омилена во која полесно свршуваат а често се работи за познатата доги поза. Затоа немојте веднаш да почнете со таа поза, туку често менувајте ги.

Набавете прстен за пенис

Оваа сексуална играчка е основна улога за продолжување и зајакнување на ерекцијата и навистина може да биде корисна. Најчесто се направени од силикони или гуми што ги прави неверојатно прилагодливи и релативно лесни за користење. Само внимавајте при одбирање на големината за да не дојде до повреда на пенисот.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk