After Midnight

Како да се претвориш во жена која секој маж ја посакува?

Дали некогаш сте се запрашале зошто има жени кои не се одликуваат со кој знае каква надворешност а сепак се толку пожелни од мажите? Такви на кои по само неколку минути поминати во барот, им се појавил барем по еден додворувач? И на кои никогаш не им недостасува машко внимание? Вистината е, дека секоја жена може да се претвори во заводничка на која ниту еден маж не може да одолее. Како? Како за почеток, почнете со овие 4 чекори.

Направете комплимент со очи!

Едно е да кажеш на некого дека изгледа добро, сосема, сосема друго е да му покажеш со очи, дека е пеколно секси. Вистинската заводничка привлекува токму со тоа.

Не бидете премногу слатки!

Малите, беспомошни слатки девојки се привлечни, но се многу подалеку од нивото на вистинските заводнички. Нив ти доажа да ги изнаштипеш, да ги изнагушкаш, но едвај присувствуваат во твоите еротски фантазии. А и нема како.

Зборување и допир!

Не е доволно само да разговарате. Утврдете физичка блискост! Допирајте го по грбот, раката. Приближете се поблиску до него, ставете ја главата на неговото рамо.

Самодоверба, самодоверба и пак самодоверба!

Голема работа, дека носиш фустан од 300 денари! Најважно е да го носиш така, како да си облекла Версаче. Најважно е да чувствувате самодоверба. Посилен магнет за мажите од ова нема.

Напиши коментар