← НАЗАД НА БОЗА

Каква би била новогодишната вечер без ЉУБОВ?

Каква би била новогодишната вечер без ЉУБОВ?
108 Читања

Ова е едно од најубавите видеа што се направени за Нова Година.

Веќе неколку дена на интернет кружи видеото во режија на австриската банкарска институција, кое ги засакаа милиони корисници ширум светот.

Видеото кое трае нешто повеќе од минута, зборува за пријателство и солидарност.

Во главните улоги се малиот сладок еж и неговите пријатели.

Погледнете го ова видео и споделете го со пријателите:

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk