Free zone

Листа на среќата

Направете список на работите кои Ве прават среќни и кои Ве исполнуваат, па кога и да бидете нерасположени – применете нешто од тоа, совет од стручњаците за среќа

Дури и кога имате причина да бидете нерасположени, концентрирајте с ена нешто пријатно, размислувајте позитивно, и така грижата уште венаш ќе Ви биде помалку страшна. Токму затоа, листата која може во секоја ситуација да се орасположи треба секогаш да ја носите со себе и да ја дополнувате од време на време. Ќе видите дека постојат многу нешта што можат да Ви го разубават денот…

Напиши коментар