Free zone

Мажите најмногу се плашат од жените во овие три Хороскопски знаци

Постојат жени кои точно знаат што сакаат и како да го добијат. Нивната самодоверба, храброст, интелигенција, па дури и помалку надмоќен став, на мажите им внесуваат  ” страв во коски”.

Постојат жени кои точно знаат што сакаат и како ќе го добијат. Нивната самодоверба, храброст, интелигенција, па дури и малку подалечен став, многу мажи го “земаат стравот од коските”. Еве ги дамите меѓу нив.

Овен

Жените родени во знакот на Овен имаат исклучително силна волја и немаат влакна на јазикот. Кога некој ги прашува: “Дали нешто не е во ред?” тие ќе добијат брутално искрен одговор.

Близнаци

Тишина во друштво со жена родена во знакот на Близнаци? Ова е невозможно, бидејќи тие ги сакаат дискусиите, а повеќето од нив се многу гласни.

Шкорпија

“Мачо” мажите немаат шанси кај жените родени во знакот на Шкорпија. Со нив е многу тешко да се започне дискусија, бидејќи  на рака секогаш имаат силни и непобитни аргументи. Вистинска жена-змеј.

Напиши коментар