After Midnight

Најчестите лаги на мажите: 8 причини зошто мажите раскинуваат и што всушност стои зад нив

Кога врската ќе прекине, мора да признаеме дека момците се по имагинативни во смисла на оправдувањето. Сигурно сте слушнале досега повеќе од нашата листа, но ние ќе се обидеме да ги дешифрирате осум најчести лаги.

  1. “Не зависи од тебе. Тоа е до мене”.

Значење: Поради вас е, едноставно не знам како да го кажам тоа, па ми е полесно да кажам дека проблемот е во мене.

  1. “Ми треба простор”.

Значење: Морам да се извлечам веднаш, бидејќи ме гушиш. Не ми треба некој на кому треба да одговорам за секој чекор.

  1. “Ние сме премногу слични”.

Значење: Ме замараш, а времето поминато со тебе е здодевно.

  1. “Мислам дека треба да се сретнеме со други луѓе”.

Значење: Јас веќе се гледам со други.

  1. “Не сум подготвен за врзување”.

Значење: Замислата за заедничка  иднина со вас е застрашувачко за мене.

  1. “Морам да се фокусирам на мојата кариера”.

Значење: Во моментов не се вклопувате во мојот план за иднината!

  1. “Заслужуваш подобро”.

Значење: Сакам да се раскинам со тебе на најдобар начин.

  1. “Мислам дека влеговме во врска пребрзо”.

Значење: Ме гушиш и премногу ми е досадно.

Напиши коментар