← НАЗАД НА БОЗА

Овие знаци укажуваат на тоа дека сака да раскине со вас

Овие знаци укажуваат на тоа дека сака да раскине со вас
166 Читања

На повеќето девојки ова им звучи познато – тој одеднаш избегнува конфликт, не одговара на пораки, полека се оддалечува од вас, а потоа обично следува раскинување.

Ова се знаци кои ќе ви помогнат да воочите на време што се случува!

* Избегнува конфликт и се повлекува секогаш кога нешто треба да се реши.

* Има необјасниви промени во расположението кога е со вас.

* Сè повеќе се одалечува, иако не сака да го признае тоа.

* Сè поретко ве поканува да правите некои работи кои постојано сте ги правеле порано заедно.

* Имате чувство дека нешто едноставно не функционира, иако не сака да го признае тоа.

* Се чини дека намерно предизвикува кавги.

* Сексот стана досаден, и тој е незаинтересиран.

* На пораките ви одговара без многу емоции и му треба повеќе време.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk