After Midnight

Подароците го откриваат вашиот карактер!!!

Експертите тврдат дека поклоните се голем индикатор на карактерот и намерата на оној кој подарува.

Дали внимателно бирате што ќе му поклоните на вашиот партнер за некој посебен датум или за вас  важно е да се во согласност со формата и му купувате било што? Сигурно сте слушнале дека “подарокот не се гледа низ прсти”, но неговата цена покажува колку се грижите за вашиот дечко / девојка.

Експертите тврдат дека поклоните се голем индикатор на карактерот и намерата на оној кој подарува.

*Ако секогаш купувате скапи и грандиозни подароци, вие всушност сакате вашиот партнер да ве восхитува. Се чини дека луксузот ја изразува својата моќ, но всушност откривате дека не сте сигурни и имате чувство на помала вредност.

* Ако подарите она што ви се допаѓа, без оглед на желбите на другата страна, тоа е многу веројатно дека сте себична. Вие размислувате само вие да бидете среќни, а не вашиот партнер.

* Ќе покажете дека сте незаинтересирани за врската ано на дечкото за годишнина му купувате кошула или парфем. Ова значи дека воопшто не сте се погрижеле да бидете креативни, односно не се обидувате да ја изненадите другата страна.

* Ако по секој подарок постои некоја скриена намера, како книга со рецепти, па сакате на вашата девојка да и ставите до знаење дека лошо готви и тоа мора да го порпави.

* Може вие припаѓате на групата на бунтовници кои не ги прифаќаат правилата дека е добро да му подарите поклон на вашиот партнер, тврдејќи дека поважно е доброто однесување во врска.

Напиши коментар