← НАЗАД НА БОЗА

Прочитајте го и уживајте во љубовната среќа: Ако вашиот партнер ги има овие 4 карактеристики, тој е фантастичен во кревет!

Прочитајте го и уживајте во љубовната среќа: Ако вашиот партнер ги има овие 4 карактеристики, тој е фантастичен во кревет!
166 Читања

Фантастичниот однос не е поврзан само со вештината и искуството, туку и со карактерот на човекот на кој му го посветувате своето внимание.

Ако ги препознаете овие четири квалитети со вашиот партнер, сметајте дека тоа е причината за љубовната среќа.

Не е премногу важно дали мажот е добар човек или опасен фраер, за сите момци важи истото!

Всушност, како што велат тие, фантастичниот однос нема врска само со вештината и искуството, туку и со карактерот на човекот на кој му го посветувате своето внимание.

Тој е џентлмен

Тој ве прашува како сте го поминале денот? Го придржува столчето? Помни дека сте имале важен проект на работа и се интересира дали сте се покажале во добро светло? Ја отвора вратата за вас? Тој е добар! Бидете сигурни дека нема да бидете разочарани кога светлата ќе се исклучат.

Тој ве допира

Луѓето не се допираат само кога ќе ги обземе страста. Ако ви ја држи раката за време на прошетка, или нежно ви го допираш грбот кога ве пропушта да одите пред него, или ќе ве допре за време на романтична вечера, бидете уверени дека тој знае што прави.

Тој е свесен за фактот дека светот не се врти околу него

За повеќето луѓе, а не само за мажите, во еден момент во нивниот живот престанува да важи правилото дека тие си се најважни на самите себе. Да, треба да се сакате, но исто така треба да ви причинува задоволство способноста да направите некој друг среќен покрај вас. Имајте го ова на ум.

Тој не се брза никаде

Човек кој сака сериозна врска и кој ужива во фундаменталното зајакнување на односот со девојката, има на ум дека нема потреба да брза никаде. Ќе биде внимателен и трпелив кон својата партнерка и нема да ја присили да направи нешто за кое чувствува дека сѐ уште не дошло времето. Ако вашиот партнер ви кажал дека не се брза или предложил да почекате, не го разбирајте тоа како одбивање, бидејќи не е.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk