After Midnight

Ве изневерува ли? Сексот може да открие!

Иако луѓе многу добро знаат да лажат и да кријат, има неколку едноставни начини да се открие скриената вистина.

Многу нешта се менуваат ако некој во врсктата почне да изневерува. Не треба да бидеме детективи за да забележиме одредени промени во врската кога се вмешала и трета личност. Се верува дека мажите почесто изневеруваат, но таа теорија е погрешна. И жените изневеруваат дури можеби и почесо од мажите. Истражувањата покажуваат дека единствената разлика меѓу мажите и жените е тоа што жените многу подобро знаат да го скријат неверството. Кои се знаците кои се јавуваат за време на секс и јасно покажуваат дек анекој бил неверен?

Отсутност за време на односот

Многу парови доаѓаат до стадиум кога сексот станува помалку важен, особено ако не е постојано полн со страст, љубов и фантазија. Многу често трета личност е одговорна за недостатокот на уживање, бидејќи едниот партнер ги доживавува сите овие нешта надвор од заедничкиот кревет. Освен во случаи на премор и загриженост, избегнувањето на допири, недостаток на комуникација со поглед и отсутност за време на односот се лоши знаци.

Кога мажот игнорира секси изненадувања

Ако вашиот партнер бил возбуден од секое ново нешто на вашето тело а сега е индиферентен или не забележува, ова дефинитивно е причина за непријатни чувства и сомнежи. Секоја жена сака да има беспрекорна фризура на интимните делови ако знае дека ќе добие комплименти од партнерот. Секоја жена сака да се чувствува посакувана и секси, па не ретко жените купуваат заводничка долна облека. Кога партнерот нема ни да трепне на ова и станува имун на сите овие мали изненадувања, нешто дефинитивно не е во ред.

Оправдување по оправдување
Неверството може да придонесе парот поретко да има секс. Кога сексот ќе стане само сеќавање кое бледнее, време да проверите што навистина се случува. Можат да постојат многу причина зошто немате односи, па не избрзувајте со носење заклучоци. Може да стане сомнително кога на пример имате и простор и време, а тој наоѓа милион оправдувања, наместо да се предадете на страствен секс.

Кондоми

Што ќе си помислите ако не користите кондоми како контрацепција со вашиот партнер, а наоѓате кондом во неговиот паричник? Ситуацијата сигурно изгледа сомнително и чудно. Секогаш постои можноста да го добил како подарок од пријател, на промоција, но можеби има нешто. Можеби постои друга личност.

Секако работите не се секогаш такви како што изгледаат и нема рецепт за откривање на нештата кои некој сака да останат скриени. Најдобро е да разговарате искрено со вашиот партнер за се што се случува.

Напиши коментар