← НАЗАД НА БОЗА

Жените повеќе сакаат секс, а не врска?

Жените повеќе сакаат секс, а не врска?
380 Читања

Некогаш се мислело дека само мажите сакаат секс без обврска. Меѓутоа, анкетата која ја извршил порталот “My Celebrity Fashion” покажала дека работите се сосема поинакви.

По спроведената анкета добиени се следните резултати:

19% од жените завршиле во кревет со пријател и тоа само поради забава.

34% од анкетираните, но слободни жени имаат партнер исклучиво за секс.

30% од девојките продолжуваат да се дружат со своите поранешни момчиња.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk