After Midnight

Зрелиот маж ќе го препознаете по овие гестови

Постојат неколку гестови со кои еден зрел маж се разликува од незрелите и незаинтересирани „фраери“. Доколку сакате покрај себе да имате џентлмен и маж кој ви влева сигурност, обрнете внимание на овие сегменти од однесувањето на момчето со кое се гледате.

Ги решава своите проблеми

Зрелиот и одговорен маж не бега од сопствените проблеми, туку се соочува со нив и се обидува успешно да ги реши.

Ги покажува своите чувства

Кукавиците се плашат да ги искажат своите емоции. Вистинскиот маж, саканата жена ја облева со љубов и внимание.

Покажува почит кон жените

Не само што ве почитува и ве гледа на исто ниво како себеси, во вашата врска, туку и со почит ја третира вашата и својата мајка, пријателките и колешките.

Има визија за својот живот

Многу е важно мажот со кого сте да има визија за својот живот и претстава за своите цели. Не е лесно, но зрелите мажи не живеат од денес за утре, туку тежнеат да  ги остварат своите цели и да го дадат најдобро од себе.

Напиши коментар