After Midnight

10 работи што тој не сака да ги дознаете за неговата машкост!

Ќе бидете изненадени …

Всушност, мажите речиси никогаш не зборуваат за пенисот – ниту меѓусебно, а кне пак со нас, жените.

Тоа е табу тема и евентуално, од време на време, можно е да слушнете некоја пофалба. П

остојат некои работи кои никогаш, ама баш никогаш нема да ги споменат, бидејќи им е непријатно – ние ви претставуваме токму 10 такви…

Дека лесно се свиткува на лево

Тоа нема да се појави ниту во еден каталог, ниту во гламурозен едиторијал. Но можеби она што не го сфаќа е дека неговата закривеност е совршена за нас.

Можеби можете да му помогнете да изгради самодоверба со викање: „ОХ, ДААА, го сакам твојот чудесен пенис“, секој пат кога ќе свршите. Тоа е само нешто за што може да се размислува. Или подобро не …

Кој сѐ го има запознаено

Секој пенис има историја, приказна за раскажување. Некои пениси имаат многу кратка приказна, а други би можеле да раскажуваат епски приказни кои кај вас би предизвикале чувство на ужас и почит во исто време.

Можеби не сакате да знаете со колку жени спиел, без оглед на бројот.

Дека е поразлична боја од остатокот од телото

Тоа е супер-честа појава (пигментацијата често ги „бои“ нашите гениталии и брадавици), но некои момци можеби се чувствуваат чудно. А тоа е сосема нормално за нас.

Тој точно знае колку му е долг

Без разлика дали е мал или голем – ако може да ви каже колку му е долг, и тоа во милиметри, тоа значи дека неодамна го има измерено. Тоа е толку чудно.

Дека не е она што некогаш беше

Можеби некогаш беше капитен на средношколкиот фудбалски тим, но сега тој чувствува некој замор. Факт е дека, во зависност од тоа колку е стар мажот, неговиот пенис можеби нема да биде толку жив, како што бил порано.

Колку срамни влакна има

Тој го знае тоа. И тој знае дека веројатно има многу. Но, не грижете се …

Колку пати морал повторно да го слика пенисот пред да ја испрати фотографијата?

Најмалку пет. Најмалку …

Кога последен пат мастурбирал

Веројатно тоа било пред два часа – претпоставувајќи дека не се буди токму во овој момент…

Дека бил толку блиску до врвот во последните пет минути

И работел на некои тешки ментални гимнастики за да се воздржи, се додека вие не доживеете оргазам.

Тој е веќе на пат да го достигне врвот и не може повеќе.

Напиши коментар