← НАЗАД НА БОЗА

5 работи кои сите жени ги мразат најмногу во сексот

5 работи кои сите жени ги мразат најмногу во сексот
169 Читања

Знаете што најмногу ги возбудува жените, а што ги лади?

Кога се работи за секс, повеќето мажи знаат како да ја заинтересираат жената, но несвесно можат и да и ја уништат желбата за секс.

Без разлика дали станува збор за хигиена или облека, постојат некои работи кои никој не може да ги поднесе. Истражувањето спроведено од онлајн списание вклучи 3.300 жени кои требаше да ги кажат нивните сексуални навики.

Ако не стигнете да се истуширате, ризикувате да бидете одбиени.

Лошата хигиена е најголем убиец на расположението за секс, како што рекоа 35% од дамите. Избегнувањето на предиграта е втора најлоша навика, со 24 проценти од женските гласови.

Тие немаат желба за секс и со мажи кои не ги измиле забите пред сексот. Претерано користење на телефонот е исто така проблем.

Жените беа најмалку засегнати од фактот дека партнерот не го избричил интимниот регион, при што само 8 проценти од жените изјавиле дека тоа е проблем.

Ова е листа на сите работи што ги мачат жените и процентот на гласови:

– лоша хигиена – 35%;

– избегнување на предиграта – 24%;

– лош здив – 23%;

– партнерот гледа во телефонот – 10%;

– недепилирани интимни делови – 8%.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk