← НАЗАД НА БОЗА

„Ало, така можеш само мене да ме бакнуваш“: Нема никој пољубоморен од оваа птица

„Ало, така можеш само мене да ме бакнуваш“: Нема никој пољубоморен од оваа птица
1545 Читања

Би било подобро да не се шегува повеќе на овој начин со своето милениче.

Кој би рекол дека птиците се љубоморни суштества? Сепак, изгледа како да се.

Еден папагал едноставно не може да поднесе неговиот сопственик да бакнува некој друг освен него, па дури ни играчка.

Погледнете во видеото колку е лут!

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk