← НАЗАД НА БОЗА

БЕЗ ПРИЧИНА СЕ ОПТЕРЕТУВАШ! На овие 10 работи НИЕДЕН маж не обрнува внимание!

БЕЗ ПРИЧИНА СЕ ОПТЕРЕТУВАШ! На овие 10 работи НИЕДЕН маж не обрнува внимание!
171 Читања

Можете да здивнете …

Машки мозокот и женскиот мозок функционираат на сосема поинакви начини, а една од главните карактеристики на женскиот мозок е компликацијата на работите кои се всушност многу едноставни.

Со овие работи жените се оптеретуваат почесто, а мажите едвај ги забележуваат:

  • Дали сум му убава?
  • Сигурно приметува дека сум се здебелила и сигурно му пречи …
  • Дали ги игнорира моите пораки? Зошто уште не ми одговорил?
  • Зошто ми се чини дека секогаш јас ги планирам нашите излегувања? Можеби тој воопшто не го сака тоа…
  • Дали ќе им се допадне на моите пријатели?
  • Дали јас ќе им се допаднам на неговите пријатели?
  • Дали ќе мисли дека сум многу неуредна ако ми го види станот кој не е сосема чист?
  • Дали некој друг му се допаѓа?
  • Дали мисли на мене кога не сме заедно?
  • Ќе му пречи ли мојот целулит?

Постојат многу работи на списокот, а едно е сигурно – повеќето мажи воопшто не размислуваат за овие работи.

Кога нема да ни испратат порака, најверојатно имале работа; ако жената им се допаѓа, веројатно не мислат на друга; и дефинитивно не мислат на целулитот.

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk