Експериментирањето со сексот под туш може да биде опасно.

Сексот под тушот знае да биде многу комплициран и опасен ако не ги практикувате позите што ви даваат можност да имате целосна контрола.

Според зборовите на секс експертот Ен Самерс, позата Колум е една од оние кои најмногу ќе ви одговараат ако имате секс под тушот.

Се што треба да направите е да застанете пред вашиот партнер и да се наведнете полека нанапред. Тој треба да се наведне малку назад за да заземе идеална позиција во која тој може да пенетрира во вас.

– Ова е идеален начин да се направи нешто интересно во вашиот сексуален живот. Со оваа секс поза ќе го подобрите вашиот секс под тушот, а во тоа ќе ви помогне водата за дополнителна стимулација, рече Ен.

Важно е само да имате соодветен лубрикант, а оној врз база на силикон се покажа како најдобар за сексот под туш. Покрај тоа, исто така, најдете некоја простирка за кадата што ќе го спречи лизгањето.

Напиши коментар