← НАЗАД НА БОЗА

ДАЈ МИ ГРИЗ! Ова преслатко бебе сигурно ќе ви го разубави денот!

ДАЈ МИ ГРИЗ! Ова преслатко бебе сигурно ќе ви го разубави денот!
176 Читања

Некој е многу гладен!

Прекрасното видео на едно многу гладно бебе ги разнежни и  насмеа луѓето на интернет.

Симпатично видео на мајка која јадеше бурито и држеше бебе во рацете се појави на Твитер.

Таа одлучи да се пошегува.

Всушност, бебето беше очигледно гладно, па со сета сила се обидуваше да го гризне буритото – или едноставно видело што прави мајката, па се обиде да ја имитира.

Во основа, оваа сцена дефинитивно ќе ве расположи и ќе ги стопи дури и најтврдите срца.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk