After Midnight

Дознајте дали сте НИМФОМАНКА?! Овие 5 знаци укажуваат на тоа

Нимфоманијата е проблем што сериозно може да го оптовари животот на една жена. Но, не секоја голема желба за секс е знак дека сте нимфоманка. Ова се некои од знаците кои треба да ве загрижуваат.

Сексот е вашата главна мисла во текот на денот

Нимфоманките не можат да се концентрираат на секојдневните работи од големата желба за допири. Ако забележите дека ова ви се случува, дека сте подготвени да оставите сè штом ви се укаже можност да имате секс, обрнете внимание на зачестеноста на овој порив.

Неверствата се оправдани

Нимфоманките се промискуитетни, дури и ако имаат постојан партнер, не можат да ја задоволат желбата за секс. Неверството е составен дел од нивниот живот, што не значи дека не му се допаѓа на човекот со кој се во постојан однос.

Често купувате секси играчки

Покрај порно филмовите, ормарите се полни со вибратори и други сексуални играчки? Додека вашите другарки одат во шопинг, вие ги посетувате саемите за еротика. Чевлите се во ред, но само ако можат да се вклопат во вашата фантазија.

Секојдневно мастурбирате

Нема ништо лошо во мастурбирањето, без разлика дали имате постојан партнер или не, но секојдневната мастурбација, или повторувањето на таа акција неколку пати на ден, е предмет на опсесивно сексуално однесување. Дали сте го забележавте тоа кај себе?

Тажни сте после секс

Еден од симптомите на преголемиот сексуален апетит е чувството на тага по сексуалниот чин. Анксиозност или депресија, се чести чувства на жените кои се сексуално зависни.

Напиши коментар