Free zone

Еден полицаец забележал незаконски фрленo пијано на улица и веднаш ја превземал работата во свои раце

Овој полицаец одеше по улицата на еден многу мрачен и дождлив ден.

Но, тој има трик во ракавот кој всушност ќе открие дека тој не е полицаец, туку професионалниот пијанист, Brendan Kavanagh. Тој сака да се маскира, а потоа да приреди неверојатни изведби за да ја изненади јавноста.

Тука можеме да го видиме како оди по улицата и среќава пијано кое изгледа како да е фрлено покрај бандерата.

Иако пијаното е во неприродна позиција, тој одлучи да отсвири нешто набрзина, а како можеме да слушнеме и видиме на видеото тоа звучи неверојатно.

Напиши коментар