← НАЗАД НА БОЗА

КАКО ОД МАЈКА РОДЕН: Русин, потполно гол чекал да влезе во авионот!

КАКО ОД МАЈКА РОДЕН: Русин, потполно гол чекал да влезе во авионот!
79 Читања

Луѓето гледаа во неверување, одговори полицијата.

Не само што се соблече пред очите на сите патници, туку така како од мајка роден застана во линијата и инсистираше на влегување во авионот.

Еден патник на московскиот аеродром Домодедово чекаше да влезе во авионот во Севастопол, целосно гол.

Полицијата мораше да реагира и да го задржи 38-годишниот жител на Москва.

По расправата со полицијата поради тоа што го задржале, човекот легнал на подот, а потоа бил пренесен во болница.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk