← НАЗАД НА БОЗА

Кога Каније Вест ќе дизајнира “lamborgini urus”…

Кога Каније Вест ќе дизајнира “lamborgini urus”…
143 Читања

Или „Како Каније од “urus” направи “prius”.

Ако некој е познат, во најмала рака, по интересните изјави, тогаш тоа е Каније Вест. Без разлика дали зборува за ропство или за автомобили Тесла, неговите зборови одѕвонуваат.

Овој пат, тој не кажа ништо (паметно), туку направи. Тој го направи најверојатно најгрдиот “lamborgini urus” во светот.

Фелни, беж боја на каросеријата и сината внатрешност се неговата идеја, па од моќниот “urus” направи, како што забележа еден корисник на твитер, “toyotа prius” и тоа верзија што би ја возел германски таксист.

Како ви се чини на вас овој дизајнерски обид на популарниот уметник?

Погледнете ја галеријата со фабрички фотографии од urus-от:

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk