Девојчето го избегнуваше татко и затоа што не го препознала.

Амел Батиз, 14-месечно девојче од Австралија, го освои интернетот.

Мајката на девојчето, Софија, ја објави на Фејсбук, а наскоро снимките станаа хит.

Таткото на девојчето, 32-годишниот Џереми, не ја избричил целосно брадата од полнолетството, но неодамна одлучил да го стори тоа.

Неговата сопруга Софија, 36-годишен фотограф, не знаеше дека Џереми ќе го стори тоа.

Кога излезе од бањата, тој само ѝ рекол да го земе мобилниот и да започне со снимање. И таа и неговата ќерка, Амелија, првпат го видоа со избричена брада.

Девојчето го избегнуваше татко и во текот на денот, бидејќи таа не го препознаваше.

Софија истакна дека Џереми правел сѐ што секојдневно нормално го правел со Амелија, сè што може да ја потсети дека е нејзин татко, но таа тој ден “бегала” кај други членови на семејството додека конечно не сфати дека тоа е всушност нејзиниот татко со изгледа малку поинаков од оној на кој што се навикнала.

https://youtu.be/HhA7XcHNcQk

Напиши коментар