After Midnight

МОЖАT ДА ВОДАТ ЉУБОВ СО ЧАСОВИ: Мажите со оваа крвна група се најиздржливи во кревет!

Тие уживаат во се што се прави во креветот и можат да водат љубов со часови.

Луѓето со крвна група нулта (0) се на глас како великодушни сексуални партнери на кои задоволството на другата страна им е исклучително важно.

Тие уживаат во сето она што се прави во креветот и можат да водат љубов со часови. Понекогаш самите себе ќе се лишат од задоволство само за другата страна да ужива уште повеќе.

Инаку, групата 0 не е само најчестата крвна група кај човечката популација, туку се верува дека е и најстарата – експертите и историчарите истакнуваат дека луѓето со оваа крвна група се всушност првите луѓе во светот.

Кога ќе се вратиме на сексуалното задоволство што го обезбедуваат, може да се каже дека овој дел од популацијата се смета за дел кој одлично се снаоѓа во ситуации каде што е потребно логично размислување и заклучување и дека овие луѓе се најамбициозни.

Затоа тие често копнеат за моќ, така што постигнувањето на дадената цел нема да ги задоволи долгорочно; тие секогаш ќе биде во трката со  времето и ќе си задаваат поамбициозни цели, бидејќи во спротивно би им било здодевно.

А целта што ќе си ја зададат често и ќе ја остварат.

Напиши коментар