After Midnight

Можеби ќе бидете шокирани: Што кажува вашата омилена поза за вас?

Сексот е еден од најинтимните моменти на жената и мажот, а во омилената поза, партнерите се опуштени и тогаш го покажуваат своето вистинско лице и она што најмногу го сакаат.

Мисионерска поза

Жените кои ја сакаат класичната поза се многу романтични и сакаат ред и рутина. Исто така, велат дека тие жени сакаат мажот да го има крајниот збор, бидејќи во оваа поза тој е главен во креветот.

Жената горе

Жените кои сакаат да ги „јаваат“ своите мажи сакаат да ги држат работите под контрола и да доминираат во сè, особено во врската.

Стоејќи

Жените кои сакаат да бидат исправени во текот на сексот секогаш сакаат нешто ново. Тие се полни со дух и се желни за авантури.

Кучешки стил

Жените кои го сакаат сексот во оваа поза, наводно, не се премногу емотивни и се себични.

Жената горе, но да не гледа во мажот

Жената што ја сака оваа поза, знае што сака. Кога таа ќе му го сврти грбот на партнерот, таа е посветена на сопственото, но исто така и на задоволството на партнерот.

69

Ако ова е вашата омилена поза, ви недостига интимност и блискост со некого.

Нозете горе

Ако жената сака да да ги држи нозете на рамењата на партнерот за време на сексот, тоа значи дека знае што сака. Тоа е оргазам во кревет, а надвор …

Напиши коментар