After Midnight

Научниците откриле: Еве која е идеалната разлика во висината за совршен бакнеж!

Една неодамнешна студија покажа дека совршен бакнеж бара одредена висина помеѓу мажот и жената.

Научниците открија колку сантиметри во висина се идеални за бакнување.

Можете ли да погодите?

Најновите истражувања покажаа дека најдобрата разлика е ако мажот е повисок од жената за околу 9 проценти – што значи просечно околу 15 сантиметри.

Ако сте високи, на пример, 168 сантиметри, тогаш мажот (научно гледано) треба да е висок околу 183 см за да биде вашиот идеален партнер за бакнување.

Напиши коментар