After Midnight

НЕ E ЛАГА, НАВИСТИНА ВИ СЕ НАМАЛУВААТ: Што се случува со женските гради кога немате секс подолго време?

Во огледалото ги приметувате промените во градите?

Во последно време забележувате некои промени на градите?

Потоа погледнете го календарот – кога последен пат спиевте со маж.

Всушност, ако се воздржувате од сексот подолго време, таа апстиненција може да биде причина за овие промени.

Неверојатно, но точно: сексот може позитивно да влијае врз изгледот на твоите гради – а како функционира апстиненцијата, дознајте во продолжение на текстот…

Немате секс? Еве што се случува со вашите гради.

Рака на срце, понекогаш постои фаза кога не сме толку сексуално активни. Можеби ова е времето додека трае менструацијата, во моментов немате љубовник или огнот во врската згаснал. Сепак, сега постои добра причина да се разбуди вашиот сексуален живот – вашите гради ќе ви бидат благодарни.

Поздрав, супер-чувствителни брадавици
Ако никој веќе подолго време не ги допирал вашите гради, најверојатно ќе станат преосетливи. Тогаш и градникот или маицата можат да бидат незгодни и „груби“ за брадавиците – дури можат да предизвикаат и несакани реакции.

Збогум на цврстината
На многу мажи градите им се во прв план за време на предигра или љубовен чин. Градите се галат, масираат или лижат. Освен што тоа чувство е одлично, го забрзува и протокот на крв. А токму тоа им помага на градите да останат цврсти.

Вашите гради стануваат се помали
Тоа е точно: една можна последица на сексуална апстиненција се помалите гради. Причината е иста како и за цврстината. Ако тие не се редовно масирани за да го забрзаат протокот на крв, фините крвни садови можат да се блокираат.

Напиши коментар