← НАЗАД НА БОЗА

Неверојатни се: „Симпсонови“ пред две години ја предвиделе епизодата на „Игра на престоли“

Неверојатни се: „Симпсонови“ пред две години ја предвиделе епизодата на „Игра на престоли“
1293 Читања

Тоа е сцената каде што змејот го уништува градот King’ Landing.

Популарната анимирана серија „Симпсонови“, како што е познато, предвидела многу настани преку своите епизоди.

По победата на Доналд Трамп на изборите во САД, грчката економска криза, појавата на Лејди Гага на Super Bawl, на ред дојде и епизодата од  „Игра на престоли“.

Всушност, во епизодата на „Симпсонови“ под наслов “Serfons” од 2017 година, Барт, Лиза, Хомер и Марџ го гледаат змејот што го уништува нивното село.

„Го сакам нашиот живот“, рече Хомер во таа сцена.

Оваа сцена од „Симпсонови“ неодоливо наликува на онаа кога змејот го уништил градот King’s Landing.

Дали „Симпсонови“ ќе предвидат нешто друго, останува да се види.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk