After Midnight

Ова се деновите кога жените се најрасположени за секс

Дами, ако не сте расположени за секс за време на викендот, можете да здивнете.

Најновите истражувања покажуваат дека постои врска помеѓу водењето на љубов и денот во неделата или месецот.

Женското либидо е под влијание на разни надворешни и внатрешни фактори, додека се чини дека машката желба за секс е секогаш иста, силна и секогаш изразена, како што пишува B92.

Ако мислите дека жените се порасположени за секс во текот на викендот, тогаш се лажете. Всушност, станува збор за специфични денови во месецот.

Најсилното либидо е непосредно пред и за време на плодните денови, поточно, многу брзо по завршувањето на „оние денови“.

Сепак, покрај хормоните, желбата за секс е под влијание на голем број фактори, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на тоа кој ден од неделата е.

Истражувањето спроведено врз голем број на слободни жени и жени во сериозна врска откри дека слободните жени најмногу би сакале да водат љубов во понеделник и средата, додека оние што се во врска ја оставаат акцијата за петок или сабота.

Напиши коментар