Дали сте детинеста или зрела жена?

Откако ќе се уморите од одењето по кафулиња, ресторани или во кино, сигурно ќе сакате да бидете во малку поинтимна средина.

Дури и ако неговиот стан ви е безбедна опција, тој веројатно ќе сака да го види вашиот стан, односно вашата соба.

Пред да дојде до неговата прва посета, ќе треба да ја исчистите својата соба од следниве работи кои ниеден маж не сака да ги види во собата на возрасна жена.

Смешно постелнина

Тука мислиме на постелнина со филмски ликови, пејачи и така натаму.

Тој веднаш ќе помисли дека сте незрели и детинести и дека не може да ве гледа како возрасна личност.

Меѓу другото, ако сте полнолетни, таквата постелнина треба да остане на дното од плакарот како убав спомен од тинејџерските денови.

Кадифени играчки

Ова не треба ниту да се објасни. Ниту еден маж не сака кадифените лавчиња и мечки да го гледаат додека се обидува да ве заведе.

Прекумерна количина на розева боја

Розеви перници, завеси, сјајни украси и еднорози се уште еден доказ дека ви требаат уште неколку години за да созреете и да станете сериозни.

Напиши коментар