← НАЗАД НА БОЗА

Ова ви е сигурно познато: 4 причини зошто тој не ви се јавува!

Ова ви е сигурно познато: 4 причини зошто тој не ви се јавува!
148 Читања

Зошто им е толку тешко да напишат една порака?

Тој не е тип што пишува. Навистина, постојат оние кои повеќе сакаат да зборуваат наместо да пишуваат пораки. Па, ако вашиот партнер е таков случај, проверете дали ви се јавува редовно, или не се загрижува многу дали ќе ви се јави.

Тој се плаши да не навлезе во маратон со пораки.

Понекогаш луѓето се насред важна работа, така што тие едноставно се плашат дека, ако тие одговорат на порака, ќе бидат затрупани со 1000 километарски СМС-пораки.

Затоа, бидете кратки и јасни, а долгите разговори чувајте ги за во живо.

Тој е заинтересиран за вас само повремено.

Има денови и ноќи кога се допишувате пет часа, а потоа како да пропаднал во црна дупка. Една од причините за ваквото однесување е тоа што ве третира како повремена девојка, а не сериозен партнер.

Всушност е многу зафатен.

Да, на успешните луѓе им досадуваат од сите страни и тие навистина имаат хаотичен живот. Но, тоа не значи дека тие се толку зафатени што не се способни да комуницираат. Или барем да испратат emoji.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk