← НАЗАД НА БОЗА

ОВИЕ ДВЕ ЕРОГЕНИ ЗОНИ ги излудуваат мажите

ОВИЕ ДВЕ ЕРОГЕНИ ЗОНИ ги излудуваат мажите
217 Читања

Иако пенисот е најинтензивна ерогена зона на секој маж, не е лошо понекогаш да се поиграте и со остатокот од телото.

Затоа, на следната жешка средба, не ги занемарувајте следните области:

Врат

Исто како што вие сакате мажот да ве бакнува по вратот, нема да му пречи ниту нему ако му возвратите со еднаква мерка. Покрај поигрувањето со јазикот и усните, обидете се полека со кружни движења да го измасирате по задниот дел од вратот. Ако сакате дополнително да го „разгорите оганот“, шепнете му нешто возбудливо.

Брадавици

Како и кај жените, брадавиците исто така се поврзани со половиот орган и кај мажите.

Токму поради тоа, блага стимулација на брадавицата може да биде доста возбудлива.

Она што е важно да се забележи е дека вие дефинитивно треба да бидете нежни, бидејќи тоа сигурно ќе му биде необично во почетокот.

Инаку, една студија покажала дека седум проценти од мажите можат да го достигнат самиот врв само со стимулирање на брадавиците.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk