← НАЗАД НА БОЗА

ОВИЕ РОДИТЕЛИ ГО ОСТАВИЈА БЕБЕТО САМО СО КУЧЕТО: Видете што следеше!

ОВИЕ РОДИТЕЛИ ГО ОСТАВИЈА БЕБЕТО САМО СО КУЧЕТО: Видете што следеше!
124 Читања

Ова мало куче има толку многу љубов за бебето Лаура што е прекрасно да се види.

Чарли е едно исклучително паметно и многу убаво куче.

Овој мал Бигл не само што се игра, туку и се грижи за малото бебе Лаура.

Среќното семејство се состои од малата Лаура, мама, тато и Чарли!

Ова е одличен пример за тоа колку среќа и радост на детето може да му донесе мало куче.

Погледнете го видеото подолу:

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk