← НАЗАД НА БОЗА

По овие знаци, ќе знаете дека мажот исклучиво ве гледа како пријателка

По овие знаци, ќе знаете дека мажот исклучиво ве гледа како пријателка
1401 Читања

Една од најчестите грижи на жените е дали му се допаѓаат на маж или не.

За жал, најчесто грешат во овие проценки. Ова се знаци дека сте дефинитивно само пријател во неговите очи:

  1. Вие секогаш му се јавувате први.
  2. Кога иницира нешто, секогаш носи уште некој.
  3. Тој ве запознава со другите како негов пријател.
  4. Пред вас зборува за жени што му се допаѓаат.
  5. Тој се обидува да ве поврзе со некои негови пријатели.
  6. Кога сте сами, никогаш не пробува ништо.
  7. Отворено ви дозволува да знаете дека не сте негов тип.
  8. Пред вас зборува за работи за кои никогаш не би зборувал пред девојче.
  9. Ви кажува за поранешната за која сè уште страда.
  10. Тој ве прашува кога ќе го пронајдете вашиот совршен дечко.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk