← НАЗАД НА БОЗА

Полицаецот стана интернет-сензација!

Полицаецот стана интернет-сензација!
122 Читања

Неговите родители се виновни за се…

Дали некогаш сте помислиле дека постои личност која е полицаец, а во исто време и „ограбувач на банки“?

Ќе претпоставиме дека станува збор за редок и скапоцен момент, кој еден Твитер корисник го фати телевизија.

Таму можете да видите еден полицаец кој дава изјава за “ITV News”, а се вика, ни помалку, ни повеќе туку – Rob Benks (Ограбувач на банки)!

Луѓето на Интернет ја нарекуваат оваа слика, најдобриот момент и мемо за 2019. година, па затоа полицаецот стана вистинска интернет сензација, а не мораше да направи ништо, туку само да се роди и неговите родители да му го дадат името што му го дадоа …

И не само што Роб стана познат, туку се започна и нов тренд на Твитер, каде што луѓето сега објавуваат различни поединци чии избори во кариерата се во согласност со нивните имиња (или се во целосно несогласување).

Кој вели дека родителите не знаат да се забавуваат?

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk