← НАЗАД НА БОЗА

ПОЛОШО ОД ОВА НЕ МОЖЕ: Ова се најгрдите и најлудите куќи на БАЛКАНОТ! Сè е полно со КИЧ!

ПОЛОШО ОД ОВА НЕ МОЖЕ: Ова се најгрдите и најлудите куќи на БАЛКАНОТ! Сè е полно со КИЧ!
262 Читања

Неверојатно!

Во последните неколку години, по сандачињата за електронска пошта кружи e-mail кој ја опишува фасцинацијата на Балканците, првенствено со замоци, тврдини и мотиви од бајките.

Станува збор за архитектонски објекти кои се олицетворение на кич, но исто така и за интересни градежни решенија и достигнувања во државите каде сè е можно.

Погледнете како сето тоа изгледа во видеото:

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk