After Midnight

Позата „Соба со поглед“ е за сите љубители на соло акцијата: Доведете се до посакуваниот врв

Љубителите на соло акција го слават овој месец на задоволство, бидејќи уживањето во оргазми продолжува.

Месецот мај беше прогласен за месец на мастурбација, а ако покрај тоа знаете и неколку врвни движења, вашите оргазми никогаш нема да завршат.

Ако сте одвоиле малку време за себе, пробајте ја позицијата „Соба со поглед“.

Многу е лесно да се изведе.

Клекнете со малку раширени колена за да имате подобар пристап до вашиот клиторис и вагина.

Оваа положба исто така дозволува да циркулира воздухот, така што лубрикантот кој го користите ќе има подобар ефект.

Користете ги вашите прсти и раце или некоја секс играчка која ќе влијае на различната температура што ќе ја чувствувате долу.

Времето надвор е лошо и идеално за тоа да се позанимавате со себе и вашето уживање. Дозволете си да фантазирате и искористете го месецот за мастурбација на најдобар можен начин.

Напиши коментар