← НАЗАД НА БОЗА

Секс позата „сендвич“ за сите оние на кои им треба повеќе возбуда

Секс позата „сендвич“ за сите оние на кои им треба повеќе возбуда
195 Читања

Вечерва, изненади го својот партнер.

Секој ден треба да разменувате љубов и нежност, како емоционална така и физичка, а за вечерва имаме генијална секс поза за вас.

Експертот за секс и врски Сами Кол препорачува уште вечерва да ја пробате сендвич позата која ќе го направи вашиот секс попријатен и возбудлив.

Легнете рамно на стомакот додека партнерот е врз вас и пенетрира од позади. Стиснете ги нозете една до друга, додека нозете на партнерот се до вашите од надворешна страна. Трикот кај оваа положба е тоа што кога ќе ги притиснете нозете една до друга, ќе бидете потесни долу и тој ќе има чувство дека е многу поголем.

За уште поголемо задоволство, од време на време, стегнете ги вагинални мускули и опуштете ги. Кегел вежбите ќе ви дојдат многу добро и за здравјето и ќе го направат сексот попријатен за вас.

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk