← НАЗАД НА БОЗА

ШЕФИЦАТА ВО ФИРМАТА ГИ КАЗНУВА РАБОТНИЦИТЕ БИДЕЈЌИ НЕ РАБОТАТ ДОВОЛНО ДОБРО: Таа оди од еден до друг и ги ТЕРОРИЗИРА

ШЕФИЦАТА ВО ФИРМАТА ГИ КАЗНУВА РАБОТНИЦИТЕ БИДЕЈЌИ НЕ РАБОТАТ ДОВОЛНО ДОБРО: Таа оди од еден до друг и ги ТЕРОРИЗИРА
152 Читања

Токму овие машки работници дојдоа до оваа бизарна идеја.

Видеото се појави на интернет, каде што се прикажани шест мажи вработени во кинеска компанија, како стојат во ред додека една жена им удира шлаканици, еден по еден!

Овие вработени дојдоа до оваа бизарна идеја откако беа критикувани дека не работат доволно добро и не ги исполнуваат очекувањата на компанијата.

Еден работник рече дека шефицата сама прашала „која е најдобрата казна за нивниот неуспех“, на што сите се согласија на шлаканиците.

За работите да бидат уште побизарни, работниците ја молеле да ги казни исклучително на тој начин.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk