← НАЗАД НА БОЗА

СОПРУГОТ МИ ЈА ДАВА НЕГОВАТА ПЛАТА, ЈАС НЕМУ ЏЕПАРЛАК!

СОПРУГОТ МИ ЈА ДАВА НЕГОВАТА ПЛАТА, ЈАС НЕМУ ЏЕПАРЛАК!
148 Читања

Оваа жена одлучи да не работи НИШТО! Еве како изгледа нејзиниот ДЕН!

Невработена и среќна!

Британката Гилиса Џејн, работела како куќна помошничка, а потоа по раѓањето на својата ќерка дала отказ и оттогаш ја издржува нејзиниот сопруг Рајан.

Она што е интересно и што може да ве изненади е тоа што тој нема контрола над финансиите, туку ја оставил сосема сама да одлучува за трошоците на нивното домаќинство и да му дава џепарлак!

Forgot to say – there’s a new mini blog on my website if you fancy a read ☺️ All about my second hand wardrobe (which is…

Gepostet von Gylisa Jayne am Freitag, 12. Oktober 2018

Таа вели дека нејзиниот сопруг е задоволен од овој аранжман, но другите луѓе ги осудуваат.

Открива како нејзините пријатели ја гледаат поинаку од кога е невработена и се лутат кога ќе им се јави насред работното време.

Гилиса смета дека станува збор за љубомора и дека тие само сакаат да бидат на нејзиното место.

Another year over. Thank fuck. Unless you’ve had a wonderful year, in which case I hope this new year treats you just…

Gepostet von Gylisa Jayne am Mittwoch, 2. Januar 2019

Таа, исто така, нагласува дека дури и ако нема работа, подеднакво придонесува за домаќинството, дека тие се семејство и дека тие пари се заеднички.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk